Als u op het schilderij klikt ziet u meer van mijn werken

 

 

 

Consulten

Alle consulten kunnen gegeven worden bij mij thuis in mijn praktijkruimte in Spijkenisse of via Zoom, WhatsApp of Skype.

­

Mediamieke consult

In een mediamieke reading maak ik contact met een overleden dierbare en zal ik de tolk zijn tussen jou en de spirituele wereld.

 

Psychic consult

In een psychic reading praat ik over jou en je leven tot nu toe. Ik zal het hebben over situaties die spelen in jouw hedendaagse leven of over situaties uit het verleden, die nog steeds invloed hebben op jouw dagelijkse leven, zoals bv in werk, relatie, financiën, enz……. Als je een (levens) vraag heeft mag je die uiteraard ook stellen. ­Op verzoek kan ik ook een Tarot legging doen.

 

Combinatie van Mediamieke en Psychic consult

Een combinatie van de 2 bovenstaande is uiteraard mogelijk. Er is veel vraag naar deze combinatie reading.

 

Trance Healing

Bij een trance healing sessie maak ik contact met de geestelijke wereld. Via aanraking van de rug of door gewoon naast je te zitten kan de energie van de spirituele wereld naar elke plek in je lichaam stromen. Daadwerkelijke aanraking van de zieke plekken en/of organen is dus niet van nodig voor genezing. Na afloop van de behandeling kan het zijn dat ik je enkele vragen stel en vertel waar aan is gewerkt.

Het is dus niet nodig en zelfs ongewenst om vooraf informatie over je klachten te geven. Het effect van de healing is niet altijd onmiddellijk merkbaar. Soms gaan er enkele dagen of weken voorbij voordat een duidelijke verbetering in je situatie treedt.

De sessie duurt circa  30-45 minuten en vind plaats in stilte. Desgewenst mag u iemand meenemen om deze sessie bij te wonen. 

 

N.B.
Ik ben geen arts en kan en zal u geen medische diagnose geven. Ga naar de dokter als u ziek bent!