Blogs nog under construction.......

                                                                                                                                   I am    70 x 100 acryl op doek                                              

6 juni 2022

Maanseconde

 

Jaren geleden, voordat ik me mediumschap bezig hield, liet ik op een avond de hond uit. Bij het pleintje aangekomen liet ik hem aan de lange lijn doen wat hij wilde toen. Gedachteloos keek ik omhoog en zag ik de maan. En toen in een miljoenste van een seconde, wist ik alles, kon ik alles, was ik alles. Een onbeschrijfelijk gevoel van eenheid en puur “ Zijn ” Het was zo overweldigend dat ik het zeker 20 jaar niet aan iemand heb kunnen vertellen zonder in tranen te raken van ontroering. Voor mijn gevoel heb ik even de spirituele wereld mogen beleven, waar we naar mijn mening vandaan komen voor onze geboorte en naar terugkeren na ons overlijden. Het had ook niet langer moeten duren als die ene flits, want het was zo intens dat als het langer had geduurd mijn menselijk brein het niet had volgehouden. Ik was en ben nog steeds zeer dankbaar voor deze mooie ervaring.

 

25 mei 2022

Afgrond

 

Ik had eens een beroerde tijd. Alles zat tegen. De toekomst leek inktzwart en de vermeende uitweg bleek een doodlopende weg te zijn. Ik wist niet meer hoe verder te gaan.

Op een dag kreeg ik een soort van dagdroom, die ging als volgt: Ik liep over een verlaten kaal rotsachtig troosteloos stuk land en dat eindigde nog ook. Alleen eindigde het in een diepe diepe afgrond. Wat te doen? Eenmaal bij de rand aangekomen zag uit uitsteeksel als een soort muurtjes waarover je kon lopen. Terug wilde ik onder geen beding, dus de muurtjes maar op. Dit tegen beter weten in want de muurtjes leidden nergens aar toe. Ik kon uiteindelijk geen kant meer op. Terug gaan was geen optie en uiteindelijk besloot ik van de muurtjes af te stappen, NIET als zelfmoord actie om dood te vallen in het ravijn, maar omdat dat de enige optie was die over bleef. En toen ik van het muurtje stapte bemerkte ik tot mijn grote verbazing dat ik niet viel, maar dat ik VLOOG.

Ik kwam uit de “droom” , pakte een dikke viltstift en schreef op het behang (!!) “ I can fly again “

Vanaf dat moment nam mijn leven een wending en werd het langzaam maar zeker beter.

Dus: hoe uitzichtloos je situatie ook lijkt, er is altijd hoop en er zijn altijd nieuwe kansen.

 

9 mei 2022

Wandeling

 

Ik liep vanmorgen in het prachtige weer over een paadje waarlangs bomen staan en blijkbaar ook paarden lopen. 😊

Ik liep op de terugweg afwisselend in de zon of in de schaduw en onderweg kwam ik ook een enorme hoop paardenvijgen tegen.

Ik zag er humor in, in het paadje en de wandeling. Ik vond het net als het leven. Zo loop je in de schaduw en zo zit je diep in de shit, maar plotseling schijnt het zonnetje weer op je. En al die tijd ben je onderweg naar huis.

Voor mij is dat in de spirituele wereld, waar we voor onze geboorte of zo je wil “ incarnatie” verbleven en waar we na onze dood weer naar teruggaan.

 

1 mei 2022

Mijn eerste kennismaking met de spirituele wereld

 

De eerste keren dat ik contact had met de spirituele wereld was toen ik kind was. Ik wist niet wat er gebeurde, dat besef kwam pas een paar tientallen jaren later. Als mijn ouders naar bed waren en ik wakker werd voelde ik veelal in de aangrenzende kamer dat er een man en een vrouw aan een tafel zaten en naar mij keken. Doodsbang was ik. Als ik aangaf dat er mensen waren die naar me keken deden mijn ouders, die ik wakker had gemaakt, het licht aan en zeiden “ kijk maar, er is hier niemand ” . Visueel moest ik ze gelijk geven, maar daar hield het dan ook mee op. Ik voelde wat ik voelde en ik was er doodsbang van. Onterecht overigens, maar dat wist ik toen nog niet.

 

Vele jaren later drong het besef bij mij door dat ik niet bang was van iets wat er niet was, maar dat ik de enige was die  bemerkte dat het er wel was. Het stelde mij best wel gerust, ik was niet “ gek “ geweest, maar bleek gewoon gevoeliger dan de anderen.

 

Heeft u dergelijke ervaringen en wilt u er eens over praten neem dan contact met mij op.