Blogs nog under construction.......

                                                                                                                                   I am    70 x 100 acryl op doek                                              

9 mei 2022

Wandeling

Ik liep vanmorgen in het prachtige weer over een paadje waarlangs bomen staan en blijkbaar ook paarden lopen. 😊

Ik liep op de terugweg afwisselend in de zon of in de schaduw en onderweg kwam ik ook een enorme hoop paardenvijgen tegen.

Ik zag er humor in, in het paadje en de wandeling. Ik vond het net als het leven. Zo loop je in de schaduw en zo zit je diep in de shit, maar plotseling schijnt het zonnetje weer op je. En al die tijd ben je onderweg naar huis.

Voor mij is dat in de spirituele wereld, waar we voor onze geboorte of zo je wil “ incarnatie” verbleven en waar we na onze dood weer naar teruggaan.

 

1 mei 2022

 

Mijn eerste kennismaking met de spirituele wereld

 

De eerste keren dat ik contact had met de spirituele wereld was toen ik kind was. Ik wist niet wat er gebeurde, dat besef kwam pas een paar tientallen jaren later. Als mijn ouders naar bed waren en ik wakker werd voelde ik veelal in de aangrenzende kamer dat er een man en een vrouw aan een tafel zaten en naar mij keken. Doodsbang was ik. Als ik aangaf dat er mensen waren die naar me keken deden mijn ouders, die ik wakker had gemaakt, het licht aan en zeiden “ kijk maar, er is hier niemand ” . Visueel moest ik ze gelijk geven, maar daar hield het dan ook mee op. Ik voelde wat ik voelde en ik was er doodsbang van. Onterecht overigens, maar dat wist ik toen nog niet.

 

Vele jaren later drong het besef bij mij door dat ik niet bang was van iets wat er niet was, maar dat ik de enige was die  bemerkte dat het er wel was. Het stelde mij best wel gerust, ik was niet “ gek “ geweest, maar bleek gewoon gevoeliger dan de anderen.

 

Heeft u dergelijke ervaringen en wilt u er eens over praten neem dan contact met mij op.